Ethiopië Sidamo

Oorsprong: Ethiopië highlands provincie Sidamo het westen van Ethiopië. 100% Arabica Proces: gewassen Hoogte: 1500-220 meter De smaak is fruitig met een vleugje perzik, wat donkerder gebrand. Deze boon is gebrand voor espresso, maar kan ook voor filterkoffie en slow koffie.

Java Mocca

Oorsprong: een blend van Indonesië, Brazilië, Costa Rica en India 100% Arabica Volle ronde smaak, met een toets van noisette en een zoete afdronk. Is geschikt voor zowel espresso en filterkoffie.

Africa meets America – Colombia/Tanzania/Etiopië

Oorsprong : een blend van Colombia, Tanzania en Ethiopië. 100% Arabica Pittig met een volle body en een fruitige toets, de topmelange van een van onze Vlaamse koffiebranders. Perfect voor espresso maar zeker ook voor filterkoffie.

Moed/Fortitudo

Oorsprong : Blend van Arabica uit Peru, Brazilië en Ethiopië waaraan Indische Robusta toegevoegd. 85% Arabica en 15% Robusta. Super pittig & iets bitterder. Heel donker gebrand, vandaar, old school Italian blend. Uitermate geschikt voor een espresso

Hoop/Spes

Oorsprong:        50% Brazilië,  20% Costa Rica, 15% Congo, 15% Ethiopië Blend van 100% Arabica De smaak is een mooie mengeling van Amerikaanse en Afrikaanse invloeden. Donkere chocolade, zoet, vol van smaak, lage aciditeit. Uitermate geschikt voor espresso.