Gyokuro Kanaya AAA

Biologische Gyokuro Kanaya 3 sterren (kagoshima, Japan) een heel speciale gyokuro gemaakt van 100% Kanaya Midori cultivar: heel zeldzaam en een limited editie thee. Heel erg rijk aan zoetheid. Gyokuro staat bekend in Japan als de hoogste kwaliteit thee. De nieuwe blaadjes worden in vlak voor de oogst overschaduwd, wat zorgt voor veel zoetheid in…

Houjicha

Een geroosterde Japanse thee. Deze thee wordt gemaakt van groene thee en daarna worden de blaadjes geroosterd. Geeft een diep rode kleur en een geroosterd aroma. Deze thee is populair in Kyoto, waar het productieproces werd ontwikkeld.

Sencha Fukuyu

Sencha thee wordt eerst kort gestoomd en vervolgens worden de blaadjes gerold, gevormd en gedroogd. Deze stap geeft de gebruikelijke, dunne cilindrische vorm van de thee. In Japan wordt deze thee erg gewaardeerd omwille van zijn verfrissende smaak met een fruitig aroma en een lichte bitterheid.